Selecții rețete
Retete de mucenici. Patru variante traditionale
Peste cateva zile sarbatorim cei 40 de Sfinti Mucenici din Sevastia si pregatim diverse retete de mucenici. Am adunat aici patru retete de mucenici care sa va inspire si sa va fie de folos.Sper sa gasiti o reteta pe gustul vostru si s-o incercati,fiecare dintre ele are farmecul ei si toate sunt delicioase.
Iată cele patru retete de mucenici care va pot fi de folos:
Sunt mucenici de post din aluat facut simplu din apa,sare si faina,apoi uscati si fierti intr-o zeama dulce si aromata cu scortisoara,cacao si coaja de lamaie.Nucile tocate da mucenicilor un plus de gust si va asigur ca sunt deliciosi.
MUCENICI UMPLUTI – reteta de post
Tot o reteta de mucenici de post,din aluat dospit si umplutura cremoasa de nuci si pesmet aromata cu rom.Sunt siropati,unsi cu miere si apoi ppresarati cu nuca tocata din belsug.Deliciosi,vi-i recomand ! 🙂
Este o reteta grozava,aluatul este fin si aromat,sunt unsi cu miere si decorati cu nuca macinata.
Mucenici din aluat dospit,dolofani si aromati,insiropati si plini de nuca macinata.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII