Aluaturi dulci
Papanasi. Reteta traditionala
Din fiecare vacanta ma intorc cu mare pofta de papanasi. Uneori ii rezist,alteori cedez ,ca de data asta cand m-am mobilizat urgent.Nu-i fac des asa ca sentimentul de vinovatie este minuscul dar cand o comit ,infulec doi la o portie . 😀
Ingrediente :
(pentru 12 bucati )
- 450 g ricotta (sau branza dulce de vaci )
- 90 g zahar
- 2 oua
- un praf de sare
- 1 lingurita extract de vanilie /esenta sau zahar vanilat
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingura de otet
- 300-330 g faina
Mod de preparare pentru reteta traditionala de papanasi
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII