Dulciuri

BOMBOANE RAFFAELLO

Sper ca ati petrecut asa cum se cuvine Craciunul,ca ati mancat bine ,ca v-ati distrat si mai ales ca ati fost alaturi de cei dragi.
Si noi am avut un Craciun asa cum ni l-am dorit,anul acesta am gatit numai traditional,cate putin din toate,ca desert am avut cozonac si aceste bomboane Raffaello.Initial am vrut sa le cumpar dar mi-am amintit ca am vazut la Edith reteta  si am decis sa le fac acasa si au fost foarte apreciate.

[ingredients title=”Ingrediente”]

  • 250 g unt
  • 250 g zahar pudra
  • 200 g lapte praf
  • 200 g cocos deshidratat
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • alune sau migdale pentru interior

[/ingredients]

Mod de preparare bomboane Raffaello
Untul moale il amestecam cu zaharul pudra si zaharul vanilat.Adaugam nuca de cocos(150 g) si laptele praf,apoi amestecam bine pentru omogenizare.
Luam cate o lingurita din compozitie ,punem o aluna in mijloc si formam bilute pe care le dam prin nuca de cocos si le punem pe hartiute pentru bomboane.

Pastram la rece o ora-doua si putem servi.Sunt delicioase,pofta buna!