Mâncăruri cu carne
Friptura impletita. Reteta interesanta
Azi va propunem reteta de friptura impletita. O reteta extrem de interesanta, care sigur o sa va placa.
Ingrediente pentru reteta friptura impletita:
- 1 kg de piept de pui(2 piepti)
- 1 bucata de muschi de porc de 700 gr
- sare,piper,cimbru
- 1/2 lingurita de ierburi de Provence
- 1 lingurita de boia de arde dulce
- 170 ml pasta de rosii
- 4-5 catei de usturoi
- 2 foi de dafin
- 7-8 linguri de ulei de masline
- 500-600 ml apa
Mod de preparare:
Piepturile de pui le spalam si le tamponam cu hartie absorbanta. Le curatam de osisoare si cartilagiu si apoi le taiem fasii. Muschiul de porc il taiem si pe el in fasii aproximativ egale cu cele de pui. Le impletim in trei, prindem capetele cu scobitori si le punem intr-o tava pentru cuptor.
Presaram sare, piper, cimbru, boia, ierburile aromate, usturoiul pisat, adaugam foile de dafin, pasta de rosii, uleiul de masline si acoperim cu apa.
Punem in jur de o ora la cuptorul incalzit inainte la foc moderat pana scade tot lichidul si fripturicile se rumenesc usor.
Spor la treaba si pofta buna!
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă așteptăm zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII