FRIPTURA IMPLETITA

Ingrediente:

  •  1 kg de piept de pui(2 piepti)
  • 1 bucata de muschi de porc de 700 gr
  • sare,piper,cimbru
  • 1/2  lingurita de ierburi de Provence
  • 1 lingurita de boia de arde dulce
  • 170 ml pasta de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 7-8 linguri de ulei de masline
  • 500-600 ml apa
Piepturile de pui le spalam si le tamponam cu hartie absorbanta.Le curatam de osisoare si cartilagiu si apoi le taiem  fasii.Muschiul de porc il taiem si pe el in fasii aproximativ egale cu cele de pui.Le impletim in trei ,prindem capetele cu scobitori si le punem intr-o tava pentru cuptor.

Presaram sare,piper,cimbru,boia,ierburile aromate,usturoiul pisat,adaugam foile de dafin,pasta de rosii ,uleiul de masline si acoperim cu apa.

Punem in jur de o  ora la cuptorul incalzit inainte la foc moderat pana scade tot lichidul si fripturicile se rumenesc usor..Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “FRIPTURA IMPLETITA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 

X

Rețete asemănătoare