Dulciuri
Prajitura cu branza si cacao
De cand s-a mai racorit afara nu ma pot abtine sa nu aprind cuptorul aproape in fiecare zi. Aveam pofta de ceva dulce si am ales sa fac prajitura cu branza si cacao sau prajitura Rudy, cum mai este cunoscuta. Nu e greu de facut si nu necesita cine stie ce ingrediente iar rezultaul este minunat. Aluatul fraged cu cacao se combina perfect cu umplutura cremoasa si aromata de branza dulce sau ricotta.
Va invit s-o incercati, va asigur ca este delicioasa!
Ingrediente
- Aluat
- 400 g faina
- 250 g unt
- 150 g zahar
- 1 galbenus
- 1 pachet de praf de copt (7 g)
- 2 linguri de cacao
- Umplutura
- 750 g branza dulce de vaci (sau ricotta scursa bine )
- 3 oua
- coaja de la o jumatate de lamaie (sau esenta de vanilie/extract sau zahar vanilat )
- 200 g zahar
- stafide (optional )
Mod de preparare pentru prajitura cu branza si cacao
Daca ai incercat reteta,fa-i o poza si trimite-o alaturi de numele tau la retetefeldefel@yahoo.it si-o voi atasa la finalul postarii!
Si Lory a incercat reteta si i-a placut foarte mult.Multumesc. 🙂
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII