Mâncăruri cu carne
Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie
Pulpe de pui cu sos de soia la tigaie, o reteta simpla si gustoasa, extrem de simplu de preparat. Carnea de pui este atat de buna pregatita in acest mod datorita marinarii si se potriveste perfect alaturi de o salata mixta, legume la tigaie sau garnitura voastra preferata.
Ingrediente:
- 700 g pulpe de pui
- 2-3 linguri sos de soia
- 1 lingura de miere
- 2 linguri de ulei de masline
- 2-3 linguri de zeama de lamaie
- 2 catei de usturoi
Mod de preparare pentru reteta de pulpe de pui cu sos de soia la tigaie:
Dezosam si taiem pulpele fasiute subtiri. Eu scot si pielita pentru ca nu ne place dar o puteti pastra daca este pe gustul vostru.Transferam vcarnea intr-un bol,adaugam sosul de soia (am folosit un sos se soia dark,de aceea sunt asa inchise la culoare ),uleiul,mierea,zeama de lamaie si usturoul dat prin presa sau razatoarea fina.
Amestecam sa se distribuie uniform condimentele ,acoperim bolul si-l lasam minim 2 ore la rece.Eu il las o noapte la frigider,carnea se fragezeste si are un gust grozav.
Daca doriti ,puteti adauga si putin ghimbir proaspat sau praf ori diverse ierburi aromate .
Inainte de a praji carnea,scoateti-o de la rece,astfel incat sa ajunga la temperatura camerei.
Incalziti o tigaie antiaderenta si prajiti fasiutele de carne 10-12 minute la foc mediu pana cand sunt gatite.
Serviti carnea alaturi de garnitura preferata. Va asigur ca este absolut delicioasa si merita sa o incercati.
Spor la treaba si pofta buna !
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII