Salate
Salata de naut cu ciuperci si valeriana
Salata de naut cu ciuperci si valeriana, o salata rapida, gustoasa si hranitoare, gata in maxim 15 minute. Acest gen de salate rapide si satioase, le prepara in general pentru cina, cand, dupa o zi lunga si obositoare, nu am prea mult chef de stat in bucatarie 🙂 .
Ingrediente:
- 250 g naut fiert
- 120 g ciuperci din conserva
- 50 g valeriana (valerianella)
- 2 linguri de masline
- sare dupa gust
- 2 linguri de ulei de masline
- zeama de la o jumatate de lamaie
Mod de preparare pentru reteta de salata de naut cu ciuperci si valeriana:
Spalati, uscati salata si puneti-o intr-un bol. Adaugati nautul scurs de lichidul de conservare, ciupercile scurse si ele si maslinele.
Din sare, zeama de lamaie si uleiul de masline faceti o vinegreta, amestecandu-le si condimentai salata. Amestecati delicat si mancati salata imediat.
Spor la treaba si pofta buna!
Alte salate cu naut >>>
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII