SPARANGHEL LA TIGAIE CU NAUT SI ROSII

30 min

simplu

3 portii

 

 

Din retetele preferate ale copilului meu va aduc o salata calda de sparanghel la tigaie cu naut si rosii.Este o combinatie atat de simpla si gustoasa,incat o veti repeta de multe ori.Nu mai spun ca se prepara foarte rapid ,este satioasa si va va salva in perioadele incarcate cand n-aveti timp de stat in bucatarie.

 

Ingrediente

  • 500 g sparanghel
  • 250 naut fiert
  • 150 g rosii cherry prunisoare sau 2 rosii normale
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • sare dupa gust
  • un varf de lingurita praf de usturoi
  • seminte de susan

 

Mod de preparare sparanghel la tigaie cu naut si rosii

 

Intai ne ocupam de sparanghel.Rupeti partea mai tare de jos,spalati-l si taiati-l in bucati mai mari sau mai mici,dupa cum vreti.Eu nu l-am bucatit prea mult si l-am taiat pe jumatate.

Intr-o tigaie adanca incingeti uleiul si puneti sparanghelul si sare dupa gust.Rumeniti-l usor cateva minute,scuturand din cand in cand tigaia.Trebuie sa se inmoaie usor dar sa ramana si crocant.

Adaugati rosiile taiate pe jumatate,praful de usturoi,iar dupa ce s-au inmuiat usor,adaugati nautul.

sparanghel la tigaie cu naut si rosii

Amestecati delicat sau scuturati tigaia pentru a nu strivi legumele ,mai lasati un minut doua si salata este gata.Serviti-o decorata cu seminte albe de susan.Pofta buna !

sparanghel la tigaie cu naut si rosii

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.