SPARANGHEL LA TIGAIE CU NAUT SI ROSII

30 min

simplu

3 portii

 

 

Din retetele preferate ale copilului meu va aduc o salata calda de sparanghel la tigaie cu naut si rosii.Este o combinatie atat de simpla si gustoasa,incat o veti repeta de multe ori.Nu mai spun ca se prepara foarte rapid ,este satioasa si va va salva in perioadele incarcate cand n-aveti timp de stat in bucatarie.

 

Ingrediente

  • 500 g sparanghel
  • 250 naut fiert
  • 150 g rosii cherry prunisoare sau 2 rosii normale
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • sare dupa gust
  • un varf de lingurita praf de usturoi
  • seminte de susan

 

Mod de preparare sparanghel la tigaie cu naut si rosii

 

Intai ne ocupam de sparanghel.Rupeti partea mai tare de jos,spalati-l si taiati-l in bucati mai mari sau mai mici,dupa cum vreti.Eu nu l-am bucatit prea mult si l-am taiat pe jumatate.

Intr-o tigaie adanca incingeti uleiul si puneti sparanghelul si sare dupa gust.Rumeniti-l usor cateva minute,scuturand din cand in cand tigaia.Trebuie sa se inmoaie usor dar sa ramana si crocant.

Adaugati rosiile taiate pe jumatate,praful de usturoi,iar dupa ce s-au inmuiat usor,adaugati nautul.

sparanghel la tigaie cu naut si rosii

Amestecati delicat sau scuturati tigaia pentru a nu strivi legumele ,mai lasati un minut doua si salata este gata.Serviti-o decorata cu seminte albe de susan.Pofta buna !

sparanghel la tigaie cu naut si rosii

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *