CANARINO

10 min

simplu

3 portii

 

La multi ani ! Bine v-am regasit in 2016 ! Va doresc un An Nou cu sanatate,multa liniste si impliniri sufletesti !

Prima reteta din acest an este canarino,o bautura digestiva preparata din coaja de lamaie si frunze de dafin,care va poate fi de folos in aceste zile dupa mese copioase .

Ajuta foarte mult la digestie ,are un gust placut si-o culoare foarte frumoasa .Daca vreti ,puteti indulci infuzia cu o lingurita,doua de miere dar e preferabil s-o beti neindulcita si calda.

 

Ingrediente

  • 1 lamaie
  • 3 frunze de dafin
  • apa fiarta

Mod de preparare canarino

Spalati foarte bine lamaia si curatati-i coaja ,evitand pe cat posibil partea alba .Impartiti coaja in mod egal in 3 cescute de 150 ml in care ati adaugat si cate o frunza de dafin .

Turnati apa fiarta , acoperiti  cescutele si lasti sa infuzeze veo 4-5 minute .

canarino

Scoateti coaja de lamaie si frunza de dafin ( sau nu  🙂 ) si beti infuzia calda ,cum am mai spus de preferabil neindulcita.

In mai putin de-o ora se simte diferenta ,cel putin la mine functioneaza si e o varianta mult mai sanatoasa 🙂

DSC_0429

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *