CANARINO

10 min

simplu

3 portii

 

La multi ani ! Bine v-am regasit in 2016 ! Va doresc un An Nou cu sanatate,multa liniste si impliniri sufletesti !

Prima reteta din acest an este canarino,o bautura digestiva preparata din coaja de lamaie si frunze de dafin,care va poate fi de folos in aceste zile dupa mese copioase .

Ajuta foarte mult la digestie ,are un gust placut si-o culoare foarte frumoasa .Daca vreti ,puteti indulci infuzia cu o lingurita,doua de miere dar e preferabil s-o beti neindulcita si calda.

 

Ingrediente

  • 1 lamaie
  • 3 frunze de dafin
  • apa fiarta

Mod de preparare canarino

Spalati foarte bine lamaia si curatati-i coaja ,evitand pe cat posibil partea alba .Impartiti coaja in mod egal in 3 cescute de 150 ml in care ati adaugat si cate o frunza de dafin .

Turnati apa fiarta , acoperiti  cescutele si lasti sa infuzeze veo 4-5 minute .

canarino

Scoateti coaja de lamaie si frunza de dafin ( sau nu  🙂 ) si beti infuzia calda ,cum am mai spus de preferabil neindulcita.

In mai putin de-o ora se simte diferenta ,cel putin la mine functioneaza si e o varianta mult mai sanatoasa 🙂

DSC_0429

 

 

 

 

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *