Băuturi
CANARINO
La multi ani ! Bine v-am regasit in 2016 ! Va doresc un An Nou cu sanatate,multa liniste si impliniri sufletesti !
Prima reteta din acest an este canarino,o bautura digestiva preparata din coaja de lamaie si frunze de dafin,care va poate fi de folos in aceste zile dupa mese copioase .
Ajuta foarte mult la digestie ,are un gust placut si-o culoare foarte frumoasa .Daca vreti ,puteti indulci infuzia cu o lingurita,doua de miere dar e preferabil s-o beti neindulcita si calda.
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 1 lamaie
- 3 frunze de dafin
- apa fiarta
[/ingredients]
Mod de preparare canarino
Spalati foarte bine lamaia si curatati-i coaja ,evitand pe cat posibil partea alba .Impartiti coaja in mod egal in 3 cescute de 150 ml in care ati adaugat si cate o frunza de dafin .
Turnati apa fiarta , acoperiti cescutele si lasti sa infuzeze veo 4-5 minute .
Scoateti coaja de lamaie si frunza de dafin ( sau nu 🙂 ) si beti infuzia calda ,cum am mai spus de preferabil neindulcita.
In mai putin de-o ora se simte diferenta ,cel putin la mine functioneaza si e o varianta mult mai sanatoasa 🙂
COMENTARII