DESERT CU IAURT SI FULGI DE OVAZ

15 min

simplu

2-3 portii

 

In zilele calduroase cand nici nu ma gandesc sa ma apropii de cuptor,gasesc intodeauna solutii pentru a avea un desert lejer si gustos.Una dintre ele este acest desert cu iaurt si fulgi de ovaz, pe care il pregatesc uneori de seara pentru micul dejun .Il prepar de obicei cu fructe de sezon,este rapid,sanatos si fara coacere.

 

Ingrediente

  • 500 g iaurt natural cremos(tip grecesc)
  • 2-3 linguri de miere
  • 50 g fulgi de ovaz
  • 2 linguri seminte de in
  • vanilie
  • 3 piersici

Mod de preparare desert cu iaurt si fulgi de ovaz

Intr-un bol puneti toate ingredientele in afara de piersici pe care le decojiti si tocati cubulete.Amestecati bine sa se omogenizeze si gustati(eventual mai adaugati miere sau sirop de artar daca va place mai dulce).

desert cu iaurt si fulgi de ovaz

Impartiti compozitia in cupe sau borcanase cu capac (daca vreti sa le luati la pachet),alternand-o cu bucati de fructe.Pastrati la rece pana in momentul servirii.Pofta buna!

desert cu iaurt si fulgi de ovaz.jpg1

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *