MUSCHIULET DE PORC LA TIGAIE

 

Muschiulet de porc la tigaie ,o reteta rapida si delicioasa ,asa cum imi place mie . Muschiuletul de porc este foarte fraged si tocmai de aceea nu necesita un timp indelungat de gatire .

Noi l-am mancat alaturi de vinete la gratar cu sos de usturoi si patrunjel ,garnitura preferata a sotului meu .

 

Ingrediente

  • 1 bucata muschiulet de porc ( 600 g )
  • 1 catel de usturoi
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • un cubulet de unt
  • cimbru proaspat
  • boia de ardei dulce
  • sare si piper proaspat macinate

Mod de preparare muschiulet de porc la tigaie

Muschiuletul de porc il curatam de eventulale pielite si-l taiem felii ,nu prea subtiri .Presaram piper ,boia dulce si frunzulite de cimbru proaspat .

muschiulet de porc

Incalzim uleiul de masline impreuna cu untul si ,cand a inceput sa sfaraie adaugam catelul de usturoi zdrobit usor si-l lasam pana incepa sa-si schimbe culoarea.Astfel uleiul se aromeaza cu usturoi si carnea va avea un gust mult mai bun .

muschiulet de porc

 

Prajim muschiuletul la foc mediu in jur de 6 pana la 10 minute ,in functie de cum va place  .Inainte de a stinge focul ,saram bine carnea pe ambele parti .

Servim alaturi de garnitura preferata sau o salata mixta .Excelent,pofta buna !

muschiulet de porc

muschiulet de porc

 

 

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

6 comentarii la “MUSCHIULET DE PORC LA TIGAIE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *