RULADA CU SPANAC SI SOMON AFUMAT

rulada cu spanac si somon afumat

Iata ca a venit randul sa va arat si acest aperitiv super delicios,simplu si rapid de preparat,rulada cu spanac si somon afumat.Eu il prefer rece pentru ca mi se pare mult mai bun asa si se taie perfect, dar se poate servi si caldut,vedeti voi cum si ce.

Ingrediente

  • 2 pachete de aluat foietaj (a cate 275 fiecare )
  • 500 g spanac congelat
  • 200 g crema de branza (tip Philadelphia)
  • 100 g somon afumat
  • 1 ceapa mica
  • 2 oua
  • sare si piper
  • un galbenus (pentru uns )
  • seminte de susan albe si negre (pentru decor )

Mod de preparare rulada cu spanac si somon afumat

Spanacul decongelat il stoarcem bine de lichid si il punem intr-un bol.Adaugam crema de branza,ouale,somonul tocat grob,ceapa tocata fin,sare si piper (nu exagerati cu sarea pentru ca somonul afumat contine si el destula :)) si amestecam pana se omogenizeaza .

Impartim compozitia de spanac in jumatate si o distribuim uniform peste cele doua aluaturi,rulam ,obtinand astfel doua rulade.Le ungem cu galbenus si le decoram cu seminte de susan.

Coacem 35-40 de minute la 220°C,pana se rumenesc frumos deasupra.Servim calde sau reci ,pofta buna!
Reteta poate fi citita si aici .

rulada cu spanac si somon afumat

Comentează folosind contul de Facebook

4 comentarii la “RULADA CU SPANAC SI SOMON AFUMAT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *