Gătește Bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie
Timp de preparare
15 min
Porții
12
Ingrediente
- felii de franzelă
- felii subțiri de cașcaval
- felii de brânzeturi tari
- cremă de brânză cu smântână
- dulceață de ceapă roșie
- smochine
- ierburi aromate
Mod de preparare
Ceea ce trebuie să facem pentru a pregăti aceste delicioase bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie este să ne asigurăm că avem toate ingredientele pe masa de lucru.
Apoi feliem franzela în felii de 5-6 mm grosime. le prăjim în toaster, sau le putem trage la tigaie cu puțin unt aromat.
Apoi feliem subțire brânzeturile tari, dacă nu le avem achiziționate deja feliate. Feliem și smochinele și cam atât avem de lucru. Restul este doar asamblare.
Peste feliile de pâine calde, așezăm feliile de cașcaval sau de brânză. Apoi punem o lingură generoasă din dulceața de ceapă roșie și finalizăm cu felii de smochine.
Simplu, rapid și delicios!
Putem opta pentru o linguriță dintr-o cremă de brânză cu smântână deasupra dulceții de ceapă roșie.
Presărăm și ceva ierburi aromate și gata-s delicioasele bruschete cu brânzeturi și dulceață de ceapă roșie.
Spor și poftă bună!
COMENTARII