Gătește Brânză Brie umplută și preparată pane
Timp de preparare
20 min
Nivel
ușor
Porții
4
Ingrediente
- 2 bucăți de brânză Brie
- 1 ceapă
- 150 gr de șuncă de Praga
- 150 gr de ciuperci din conservă
- 100 gr de pesmet
- ulei pentru prăjit.
Mod de preparare
Începem cu pregătirea ingredientelor pentru umplutura brânzei. Nu avem mare lucru de făcut, decât să le tocăm pe toate mărunt și să le amestecăm.
Apoi secționăm bucățile de brânză pe jumătate, transversal. Cu o lingură, scobim interiorul cremos al brânzei și îl punem într-un bol. Îl vom folosi ca sos pentru a gratina brânza pana în timpul servirii.
În locul interiorului cremos adăugăm ingredientele tocate și amestecate. Formăm din nou bucățile de brânză, dar umplute și le umezim ușor cu apă sau cu lapte. Le tăvălim bine prin pesmet pe toate părțile și le prăjim în ulei încins pentru maxim 2 minute.
Este suficient ca crusta să capete culoare pentru a fi gata delicioasa brânză Brie umplută și preparată pane.
Sosul cremos de brânză îl putem amesteca cu verdeață tocată sau cu ceapă verde tocată.
Gratinăm cu el porțiile de brânză pane în timpul servirii.
Spor la preparat și poftă bună la savurat!
COMENTARII