Chifteluțe / Carne tocată
Chiftelute la cuptor. Reteta usor de facut
Desi imi plac tare mult chiftelutele la cuptor n-am mai mancat de ceva timp. Si pornind de la reteta clasica, careia i-am adaugat si un morcov ras fin am ticluit repede niste chiftelute mititele pe care le-am facut la cuptor si de data asta am reusit sa le si pozez.
Da! Nu e prima data cand fotografiez o reteta pentru blog si raman fara pozele preparatului final. Sunt sigura ca si voua vi se-ntampla,nu 🙂 ?
Ingrediente:
- 500 g carne tocata (mix, porc, vita, pui, curcan, etc)
- 1 morcov ras fin
- 1 cartof mare
- 1 ceapa
- 3 catei de usturoi
- 2 oua
- marar si patrunjel proaspat
- sare, piper, cimbru uscat
Mod de preparare pentru reteta de chiftelute la cuptor:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII