Conserve
Ardei iuti in otet fara fierbere
Reteta de ardei iuti in otet este una dintre cele mai simple si usoare, gata in numai 10-15 minute. Este o varianta fara fierbere,fara conservanti si se prepara cu putine ingrediente.
Eu zic s-o incercati,la iarna, un ardei iute merge de minune langa o ciorbita sau o sarmaluta aburinda. 🙂
Ingrediente:
- adei iuti
- otet de 9°
- sare
- zahar
Mod de preparare pentru reteta de ardei iuti in otet:
Spalati si stergeti bine ardeii cu servetele absorbante de bucatarie.
Asezati-i frumos in borcane sterilizate si,in fiecare adaugati sare si un pic de zahar. De exemplu,la un borcan de 200 g,se pune o jumatate de lingurita de sare (grunjoasa,neiodata) si un varf de lingurita de zahar.
Completati cu otet,astfel incat sa acoperiti ardeii.
Infiletati capacele si sunt gata de dus in camara.Se mentin foarte bine, sunt gustosi si crocanti,absolut deliciosi.
Spor la treaba si pofta buna !
O reteta de ardei bulgaresti in otet,gasiti aici (click).
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII