Aperitive

Aperitive cu somon afumat pentru masa de Revelion

Aperitive cu somon afumat. Sunt foarte usor de preparat, grozav de bune si au  facut parte din meniul de Anul Nou.

  Inainte de sarbatori am primit un file de somon afumat care cantarea putin peste un kg. Bineinteles ne-am rasfatat cu pastele noaste preferate, salate si aceste aperitive cu somon afumat. Sunt foarte usor de preparat, grozav de bune si au  facut parte din meniul nostru de Revelion.

Ingrediente pentru aperitive cu somon afumat:

 

  • 120 g somon afumat
  • 200 g crema de branza
  • 70 g unt
  • cateva fire de chives (sau cateva fire de marar)
  • 4 felii de paine pentru toast ( sau 8 din cele feliate)
  • 1/2 lingurita de mac pentru decor

 

Mod de preparare aperitive cu somon:

Amestecam untul moale cu crema de branza si chives-ul tocat. Intindem pe feliile de paine, pe care le suprapunem, ultimul strat fiind de crema.
aperitive cu somon afumat

Pastram la rece o ora si putem portiona aperitivele. Decoram cu somon afumat si mac. Extrem de simplu de facut dar foarte savuroase.

Spor la treaba si pofta buna!

aperitive cu somon afumat

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.