Băuturi

Cocktail Mimosa

 Cocktail Mimosa sau Buck’s fizz , se prepara extrem de simplu, din suc proaspat stors de portocala si prosecco sau sampanie. Mie imi place in proportii egale de suc si prosecco dar pentru domni,de exemplu se poate pune un sfert de suc de portocale si trei sferturi prosecco sau sampanie ,reci .

Este un cocktail perfect pentru o seara relaxanta cu prietenii,un moment de rasfat sau in deschiderea unei mese festive.

Ingrediente:

 

  • pentru 4 portii de 150 ml
  • 300 ml suc proaspat stors de portocale ( 6-7 portocale medii )
  • 300 ml prosecco sau sampanie ,reci

Mod de preparare pentru reteta de cocktail Mimosa:

 

Pregatim 4 pahare flute si punem in ele cate 75 de ml prosecco rece .Completam cu inca 75 de ml de suc proaspat stors de portocale ,amestecam si cocktailurile sunt gata de baut .Noroc!
Cocktail Mimosa
Cocktail Mimosa

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.