Rețete de bază
CREMA DE CIOCOLATA CU MASCARPONE
Crema de ciocolata cu mascarpone o folosesc des la diverse torturi si prajituri.Este o crema fina si delicioasa,pe placul tuturor,mai ales al celor ce iubesc ciocolata.
Contine doar smantana pentru frisca,ciocolata,mascarpone,este foarte simplu de preparat si o puteti imbogati,in functie de gusturi, cu fructe acrisoare,proaspete sau congelate.
Eu zic s-o incercati,va asigur ca o veti trece pe lista favoritelor 🙂 .
Ingrediente
- 400 ml smantana pentru frisca
- 350 g ciocolata de menaj (50% cacao)
- 250 g mascarpone
Mod de preparare crema de ciocolata cu mascarpone
Incalziti smantana pentru frisca pana atinge punctul de fierbere .Adaugati ciocolata rupta bucatele si amestecati pana se topeste complet.Lasati-o la rece cateva ore ,apoi mixati-o pana se dubleaza in volum.
Apoi incorporati mascarponele si mixati bine pentru a se omogeniza.
Asta-i tot.Simplu,nu ?
COMENTARII