Gătește Înghețată de mango. Rețetă simplă și rapidă
Timp de preparare
15 min
Nivel
ușor
Porții
12
Ingrediente
- 800 gr mango curățat
- 250 gr smântână pentru frișcă
- 250 gr lapte condensat.
Mod de preparare
Pentru ca savoarea înghețatei să fie maximă, alegem fructele mango bine coapte.
Începem prin a curăța fructele. Apoi le tăiem în cuburi și le punem în recipientul unui blender, împreună cu laptele condensat.
Pornim blenderul și procesăm ingredientele până când obținem un piure frumos colorat. Trecem piureul prin sită pentru a deveni foarte fin.
Următorul pas constă în transformarea smântânii în frișcă consistentă, cu ajutorul mixerului. Amestecăm frișca cu piureul de mango și lapte condensat și punem compoziția în caserole.
Punem caserolele cu înghețată de mango în congelator pentru 4-5 ore, apoi ne putem bucura de gustul ei delicios și efectul răcoros.
Spor și poftă bună!
COMENTARII