COSULETE APERITIV CU SOMON AFUMAT
50 min
simplu
12 portii
Aceste aperitive cu foietaj si somon afumat nu vor lipsi de pe masa de Craciun .Se prepara foarte rapid si sunt delicioase ,somonul afumat le da un gust minunat si vi le recomand cu drag.
Ingrediente
- 1 pachet aluat foietaj (275 g)
- 300 g crema de branza
- 100 g smantana acra ( 24 % grasime)
- 200 g somon afumat
- 50 g masline
- 1 ou
- 2 linguri de marar
Mod de preparare aperitive din foietaj si somon afumat
Desfaceti aluatul foietaj si impartiti-l in 12 bucati pe care le asezati intr-o tava de muffins.
Intr-un bol amestecati crema de branza,smantana ,somonul tocat si mararul.Apoi maslinele tocate , oul si omogenizati bine compozitia.
Distribuiti compozitia cat de cat egal in cele 12 cosulete .
*Daca doriti,decorati-le cu seminte sau verdeturi pentru un aspect mai frumos.
Coaceti aperitivele 30-35 de minute la 180 °C ,cuptor preincalzit.
Serviti aperitivele reci .Pofta buna!
Comentează folosind contul de Facebook