COSULETE APERITIV CU SOMON AFUMAT

50 min

simplu

12 portii

 

Aceste aperitive cu foietaj si somon afumat nu vor lipsi de pe masa de Craciun .Se prepara foarte rapid si sunt delicioase ,somonul afumat le da un gust minunat si vi le recomand cu drag.

 

 

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj (275 g)
  • 300 g crema de branza
  • 100 g smantana acra ( 24 % grasime)
  • 200 g somon afumat
  • 50 g masline
  • 1 ou
  • 2 linguri de marar

Mod de preparare aperitive din foietaj si somon afumat

Desfaceti aluatul foietaj si impartiti-l in 12 bucati pe care le asezati intr-o tava de muffins.

0032

Intr-un bol amestecati crema de branza,smantana ,somonul tocat si mararul.Apoi maslinele tocate , oul si omogenizati bine compozitia.

cosulete aperitiv cu somon afumat.1jpg

Distribuiti compozitia cat de cat egal in cele 12 cosulete .

*Daca doriti,decorati-le cu seminte sau verdeturi pentru un aspect mai frumos.

DSC_0157

Coaceti aperitivele 30-35 de minute la 180 °C ,cuptor preincalzit.

DSC_0179

Serviti aperitivele reci .Pofta buna!

cosulete aperitiv cu somon afumat

DSC_0110

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *