PASTRAV CU ROSII SI MASLINE

30 min

simplu

2 portii

In prag de week-end,va aduc o reteta delicioasa si sanatoasa,exrem de usor de preparat,pastrav cu rosii si masline la tigaie.Este ideala pentru un pranz sau o cina rapida,gata in numai 30 de minute.

Am folosit pastrav somonat care ne place foarte mult si rosii,jumatate cherry,jumatate rosii normale pe care le-am decojit.A iesit grozav,ca de fiecare data si nu pot decat sa va invit sa incercati si voi reteta.

 

Ingrediente

  • 400 g file de astrav somonat
  • 350 g rosii (cherry si prunisoare am folosit )
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 60 g masline negre fara samburi
  • sare si piper
  • patrunjel proaspat

 

Mod de preparare pastrav cu rosii si masline

Intr-o tigaie adanca puneti uleiul si cateii de usturoi tocati.Adaugati fileurile de pastrav sarate si piperate inainte.Prajiti-le usor cate un minut pe fiecare parte,cat sa-si schimbe un pic culoarea.Dati focul mic si aveti grija ca usturoiul sa nu se arda.

pastrav cu rosii si masline

 

Rosiile cherry le taiati pe jumatate iar pe cele mari le decojiti si le tocati marunt,apoi le puneti in tigaie.Adaugati si maslinele,mai sarati un pic si fierbeti cu capac,la foc mic,vreo 15-20 de minute.

pastrav cu rosii si masline

Inainte sa stingeti focul,adaugati patrunjelul proaspat tocat.Asta-i tot.Pofta buna !

pastrav cu rosii si masline

pastrav cu rosii si masline

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *