Decorațiuni / Condimente
Fondant – Glazura fondanta
Astazi v-am adus o reteta simpla de fondant . Este vorba despre fondant pentru amandine ,eclere ,bomboane si alte prajiturele pe care doriti sa le glazurati si nu despre pasta de zahar .
Glazura fondanta se prepara din apa si zahar ,din care se face un sirop si apoi se adauga miere sau glucoza .
Ingrediente:
- 500 g zahar
- 170 ml apa
- 3 linguri de miere (sau glucoza )
- cacao ,coloranti
Mod de preparare pentru reteta de fondant – glazura fondata:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII