Dulciuri

Bomboane de cocos, migdale si crema de branza

  Bomboane de cocos, migdale si crema de branza, o combinatie simpla si extrem de buna pe care va invit s-o incercati .Sunt aromate cu vanilie iar crema de branza le da un gust aparte care m-a surprins in mod placut .

Ingrediente:

( pentru 27-30 de bucati )

  • 200 g crema de branza (tip Philadephia )
  • 100 g migdale prajite si decojite (sau alune ,nuci )
  • 100 g zahar pudra
  • 80 g fulgi de cocos (plus inca 30-40 g pentru decor )
  • o pastaie de vanilie (extract sau zahar vanilat )

Mod de preparare pentru reteta Bomboane de cocos, migdale si crema de branza:

Intr-un bol punem crema de branza,zaharul pudra , semintele de la pastaia de vanilie si amestecam bine pana se omogenizeaza.Adaugam migdalele macinate si fulgii de cocos ,le incorporam bine si punem la rece vreo 20 de minute .
Dupa aceea,din compozitie formam bilute pe care le tavalim prin fulgii de cocos (cele 30-40 de g ).
Bomboane de cocos, migdale si crema de branza
Asezam bilutele pe un platou si le pastram la frigider pana in momentul servirii.
Spor la treaba si pofta buna !
Bomboane de cocos, migdale si crema de branza

 

Bomboane de cocos, migdale si crema de branza

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.