Dulciuri
Pancakes cu banane și căpșune
Rețeta Pancakes cu banane și căpșune, este o rețetă preparată într-o tigaie specială cu efect de piatră încinsă.
Este vorba de setul Regis Stone Copper MaxiSet, de la Aloshop.tv, clik pe linkul subliniat, pentru detalii!
Este un set de tigăi care merită din plin să facă parte din recuzita culinară a oricărei gospodine.
Setul conține trei tigăi foarte aspectuoase, de trei dimensiuni diferite, însoțite de un capac termorezistent cu picurare, de 28 cm. Sunt foarte durabile, având carcasa din aluminiu forjat. Baza din oțel inoxidabil ce distribuie căldura uniform și un triplu strat antiaderent ce permite o încălzire rapidă, oferind o protecție la temperaturile înalte. Învelișul exterior antiaderent cu particule de piatră și cupru asigură o suprafață ideală pentru gătitul fără ulei și fără să lipească preparatele, menținându-le savoarea si proprietățile nutritive.
Datorită celor 5 straturi inovatoare, Tigăile Regis Stone Copper Pans nu se zgârie.
Mai găsiți pe blog și rețeta Pancakes cu zmeura si vanilie, la fel de interesantă, dar și rețeta Pancakes cu sfeclă roșie.
Ingrediente
- Pentru aluat:
- 3 ouă medii
- 2 banane coapte( 250 gr pulpă)
- 250 gr căpșuni
- 250 gr iaurt cremos
- 350 gr făină
- 50 gr zahăr brut
- 50 gr unt
- 1 linguriță zeamă de lămâie
- 1 linguriță praf de copt
- 1/ 4 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 vârf de linguriță cu sare
- Pentru crema caramel:
- 250 gr mascarpone
- 400 gr caramel condensat
- 1 vârf de linguriță cu sare
Mod de preparare
Pregătim aluatul pentru Pancakes cu banane și căpșune
Cum pregătim crema caramel pentru servit Pancakes cu banane și căpșune
COMENTARII