Gătește Pulpe de pui cu legume la tigaie
Timp de preparare
60 min
Nivel
mediu
Porții
2
Ingrediente
- 4 pulpe de pui
- 2 linguri cu ulei de floarea soarelui
- 4 cartofi de mărime medie
- 8 baby morcovi cu frunze
- 1 ceapă
- 2 căței de usturoi
- 2 linguri cu boabe de mazăre
- 1 legătură de ridichi roșii
- sare și piper, după gust
- 3-4 crenguțe mici de cimbru
- 500 ml supă de pui sau de legume
Mod de preparare
Începem prin a condimenta pulpele de pui cu sare și piper. Punem o tigaie adâncă cu ulei la încins și rumenim pulpele pe toate părțile.
Spălăm bine cartofii și îi curățăm de coajă doar dacă necesită. Spălăm baby morcovii, îi curățăm și îi tăiem în două, transversal. Curățăm ceapa și o tocăm în fâșii.
Adăugăm ceapa, cartofii și morcovii amestecăm bine toate ingredientele, pentru a se sota în uleiul încins, apoi adăugăm câteva crenguțe de cimbru, pentru o aromă deosebită.
Adăugăm supa de pui sau de legume, încălzită și lăsăm ingredientele să fiarbă la foc mic până când sunt bine pătrunse. Spre final de fierbere adăugăm și mazărea proaspătă( în sezon), sau congelată.
Mai presărăm câte puțină sare și piper, adăugăm rondele de ridichi și doi căței de usturoi tocați rondele și mai fierbem ingredientele pentru 5-6 minute. Servim delicioasele pulpe de pui cu legume la tigaie, alături de o felie de pâine de casă, sau câteva crutoane aromate.
COMENTARII