Paste / Orez
Risotto cu anghinare. Reteta simpla, usor de preparat
Fiindca e inca timpul anghinarelor va propun risotto cu anghinare, o reteta simpla si usor de preparat,ca doar vine weekend-ul si nu stiu cat timp/chef aveti de stat in fata aragazului.
Este delicios servit simplu, alaturi de o salata verde sau de legume dar si alaturi de o bucata de carne la gratar.
Ingrediente:
- 4 anghinare
- 2 linguri de ulei extravirgin de masline
- 1 catel de usturoi
- sare si piper proaspat macinate
- 120 ml apa
- 300 g orez pentru risotto
- 1 ceapa mica(sau o salota)
- 3 linguri de ulei extravirgin de masline
- 50 ml vin alb sec
- 1litru supa de legume
- parmezan ras pentru servit
Mod de preparare pentru reteta risotto cu anghinare:
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII