Gătește Prajitura cu visine si cacao. Desert delicios
Timp de preparare
40 min
Nivel
mediu
Porții
24
Ingrediente
- 5 oua
- 120 g zahar
- 120 g faina
- 50 ml ulei
- un praf de sare
- 1 lingurita vanilie
- 1 lingurita praf de copt
- 2 linguri de cacao
- 2 linguri de lapte
- 400 g visine (cantarite fara samburi )
- zahar pudra pentru decor
Mod de preparare
Intr-un bol adanc mixati ouale cu zaharul,vanilia si praful de sare pana cand compozitia se tripleaza in volum si devine pufoasa si aerata.Adaugati uleiul si amestecati usor,apoi incorporati faina cernuta impreuna cu praful de copt.
Acoperiti cu hartie de copt o tava de 22×30 cm si turnati jumate din compozitie.
In compozitia ramasa incorporati cacaoa , laptele si omogenizati.
Puneti peste aluatul alb din tava si compozitia de cacao,apoi asezati uniform si visinile deasupra.
Coaceti prajitura 30-35 de minute la 180°C.Dupa racire ,taiati-o in forma dorita si pudrati-o cu zahar praf.Pofta buna !
COMENTARII