Dulciuri

CHOCOLATE CHEESECAKE BROWNIES

Chocolate cheesecake brownies, un desert delicios ce îmbină două rețete într-una.

Va spuneam ca in week-end am stat in bucatarie destul,astfel incat sa recuperez cele cateva zile in care am stat mai mult in pat din cauza racelii.Dupa friptura delicioasa,am savurat aceasta prajitura cu branza si ciocolata .

Reteta este simpla ,se prepara si foarte rapid,asa ca ,daca va tenteeaza,incercati-o pentru ca este extrem de buna .

Chocolate cheesecake brownies
Ingrediente:
Pentru brownies:

  • 5 oua
  • 200 g zahar brun
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 200 g unt
  • 140 g faina
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt

Pentru cheesecake:

  • 250 g crema de branza(tip philadelphia)
  • 1 ou
  • 2 linguri de zahar
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura esenta de vanilie

Baza de brownies am preparat-o astfel:ouale le-am mixat bine cu zaharul,apoi am  adaugat ciocolata topita inainte impreuna cu untul.

Am incorporat esenta de vanilie,faina amestecata cu sarea si praful de copt.Am obtinut o compozitie cremoasa,pe care am turnat-o intr-o tava(22×30) acoperita cu hartie de copt.

Am amestecat apoi ingredientele pentru cheesecake intr-un bol si am pus din loc in loc peste compozitia din tava.

Am trasat urme cu furculita pe toata suprafata astfel incat sa se creeze un efect marmorat.

Incingem cuptorul la 180° C si coacem prajitura 25 de minute,nu mai mult,trebuie sa ramana usor umeda si pufoasa.

O lasam sa se raceasca complet si portionam dupa dorinta.Minunata!Pofta buna!