Gătește Frigănele rulate cu șuncă și cașcaval
Timp de preparare
30 min
Nivel
mediu
Porții
10
Ingrediente
- 10 felii de pâine toast, mari
- 10 felii subțiri de șuncă
- 10 fâșii de cașcaval afumat
- 10 fâșii de gogoșari în oțet
- 3 ouă
- sare și piper
- 100 gr pesmet
- 100 ml ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Iată cât de simplu se prepară Rețeta de Frigănele rulate cu șuncă și cașcaval!
Mai întâi pregătim ouăle pe care le batem bine presărate cu sare și piper.
Cu ajutorul sucitorului de aluaturi, aplatizăm bine feliile de pâine.
Pe fiecare felie de pâine aplatizată așezăm o felie subțire de șuncă. Îi îndoim marginile spre interior să nu depășească felia de pâine. Așezăm la un capăt o fâșie de cașcaval și una de gogoșar și rulăm strâns felia de pâine cu ingredientele în interior. Procedăm așa cu toate feliile de pâine.
Când avem toate rulourile gata, punem uleiul la încins. Trecem rulourile mai întâi prin ouă, apoi prin pesmet și le așezăm în tigaia cu uleiul încins. Le rumenim rapid întorcându-le pe toate părțile, la foc mediu spre mare.
Se vor rumeni foarte repede, deci avem grijă să le întoarcem rapid pe toate părțile.
Important la aceste frigănele este să avem felii cât mai subțiri de șuncă, pentru a le putea rula frumos.
Să vă fie de folos!
COMENTARII