Gătește Fusilli cu ton și ardei multicolori
Timp de preparare
20 min
Ingrediente
- 250 gr paste fusilli
- apă și sare
- 350 gr file de ton în ulei de măsline
- 1 ardei roșu
- 1 ardei galben
- frunze de busuioc
- Pentru dressing:
- 1 lingură ulei din conserva de ton
- sucul de la o lămâie
- piper proaspăt măcinat
Mod de preparare
În primul rând se pun pastele la fiert în apă clocotită cu sare. Se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg și se trec prin apă rece.
Fileul de ton se scurge bine de ulei și se desface în bucăți mai mici.
Ardeii se spală, se curăță și se toacă în cuburi.
Pentru dressing, se amestecă uleiul de măsline cu sucul de lămâie și piper proaspăt măcinat. Dacă mai necesită, se mai adaugă și puțină sare.
Când avem toate aceste ingrediente pregătite, le amestecăm bine într-o salatieră. Adăugăm și câteva frunze de busuioc pentru un plus de aromă și culoare.
O rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă.
COMENTARII