Aperitive

Spirale cu sunca si cascaval

 

spirale cu sunca s cascaval

Nu de mult va aratam niste spirale pufoase cu mere si stafide iar astazi vin cu unele sarate si anume: spirale cu sunca si cascaval.

Bine,astea sunt sarate,rapid de facut si numai bune cand aveti pofta de rontait ceva.Nu mai spun ca aluatul foietaj este preferatul meu si n-am ezitat sa testez reteta de pe delicatesa.ro,blog pe care Nicol-All day cooking,mi l-a repartizat in aceasta luna,in cadrul provocarii secrete.

Ingrediente:

  • 2 pachete de aluat foietaj ( a cate 275 g/unul )
  • 120 g cascaval
  • 12 felii de sunca presata ( 150 g )
  • 2 linguri de mustar(Dijon daca va place,mie nu 😛 )

Mod de preparare pentru reteta spirale cu sunca si cascaval

 Dupa cum v-am avertizat,n-aveti mult de lucru.Desfacem aluatul foietaj si il ungem cu mustar,pe lungime,apoi asezam sunculita.Deasupra radem cascaval si apoi acoperim cu jumatatea cealalta.Presam usor cu palmele si taiem fasii de aprox. 2 cm pe care le rasucim,dandu-le forma spiralata.
Le asezam distantate intre ele intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Coacem 15-20 de minute la 180 °C. Se servesc calde,alaturi de o bere rece :D.
Spor la treaba si pofta buna!
Spirale cu sunca si cascaval

 

Spirale cu sunca si cascaval

Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.

*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului! 

De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.