Aperitive

SPIRALE CU SUNCA SI CASCAVAL

 

Nu de mult va aratam niste spirale pufoase cu mere si stafide iar astazi vin cu unele sarate si anume: spirale cu sunca si cascaval.

Bine,astea sunt sarate,rapid de facut si numai bune cand aveti pofta de rontait ceva.Nu mai spun ca aluatul foietaj este preferatul meu si n-am ezitat sa testez reteta de pe delicatesa.ro,blog pe care Nicol-All day cooking,mi l-a repartizat in aceasta luna,in cadrul provocarii secrete.

Ingrediente:

  • 2 pachete de aluat foietaj ( a cate 275 g/unul )
  • 120 g cascaval
  • 12 felii de sunca presata ( 150 g )
  • 2 linguri de mustar(Dijon daca va place,mie nu 😛 )

Mod de preparare spirale cu sunca si cascaval

 Dupa cum v-am avertizat,n-aveti mult de lucru.Desfacem aluatul foietaj si il ungem cu mustar,pe lungime,apoi asezam sunculita.Deasupra radem cascaval si apoi acoperim cu jumatatea cealalta.Presam usor cu palmele si taiem fasii de aprox. 2 cm pe care le rasucim,dandu-le forma spiralata.
Le asezam distantate intre ele intr-o tava acoperita cu hartie de copt.
Coacem 15-20 de minute la 180 °C.Servim calde,alaturi de o bere rece :D.
Pofta buna!