Gătește Ștrudel cu varză acră și bacon
Timp de preparare
30 min
Porții
12
Ingrediente
- 4 foi de plăcintă
- 1-2 linguri de ulei pentru uns
- 350 gr varză acră cu bacon
- 1 ou pentru uns
- semințe de chimen
Mod de preparare
Mai întâi pornim cuptorul la 180 de grade Celsius.
Pe o hârtie de copt așezăm foile de plăcintă, una peste cealaltă, unse între ele cu puțin ulei. Întindem la unul din capetele lungi ale pachetului de foi varza acră cu bacon. Rulăm foile cu varza în interior și împachetăm bine capetele. Transferăm ruloul format, cu hârtia de copt în tava cuptorului. Ungem aluatul deasupra cu ou bătut și presărăm semințe de chimen.
Punem tava la cuptor și coacem deliciosul ștrudel cu varză acră și bacon pentru25-30 de minute la 180 de grade Celsius.
Îl lăsăm să se tempereze bine, înainte de a-l secționa.
În speranța că v-am dat o idee despre cum puteți folosi varza rămasă, vă dorim spor la preparat și poftă bună la savurat!
COMENTARII