TIRAMISU CU CAPSUNI

Tiramisù cu capsuni,un desert simplu,rapid de facut si foarte bun.Cand n-aveti timp sau dispozitia necesara pentru a prepara un desert mai sofisticat si totusi pofta de ceva dulce nu trece,asta e o solutie.

Ingrediente

  • 350 g capsuni
  • 250 g mascarpone
  • 100 ml smantana pentru frisca
  • 3 linguri de zahar pudra
  • 6 piscoturi

Mod de preparare tiramisù cu capsuni
Am spalatf fructele sub jet de apa rece si le-am lasat sa se scurga bine.Am pus deoparte 4 bucati pentru decor iar restul curatate si taiate bucati le-am amestecat cu 2 linguri de zahar pudra.Le-am pasat cu o furculita si le-am lasat deoparte sa-si lase suc.
Separat ,intr-un alt bol am amestecat mascarponele cu lingura de zahar ramasa si smantana pentru frisca si am amestecat pentru omogenizare.

Am pregatit 4 cupe si am in fiecare cate un piscot rupt in bucatele,2-3 linguri de capsunile pasate,2 linguri de crema de mascarpone iar deasupra am decorat cu cate o jumatate de piscot maruntit,o capsuna feliata si o biluta de ciocolata.

Pentru ca era timpul pentru o gustarica am servit imediat cate o portie,celelalte doua cupe ramase le-am pus la rece.Simplu si delicios,pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Comentează folosind contul de Facebook

19 comentarii la “TIRAMISU CU CAPSUNI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.