RULADA DIN PIEPT DE PUI CU OUA

019

Rulada din piept de pui cu oua am perparat-o inainte de Paste pe post de aperitiv .Arata frumos , este  delicioasa si m-am gandit sa va aduc reteta ,poate mai aveti cateva oua ramase.

Poate fi preparata pentru orice masa festiva ,va da culoare platoului de aperitive si va fi pe gustul tuturor.

 

Ingrediente

 

  • 1 piept mare de pui
  • 8 oua fierte
  • sare si piper
  • maghiran
  • coriandru
  • boia de ardei dulce
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • 1-2 frunze de dafin

Mod de preparare rulada din piept de pui cu oua

Taiati pieptul de pui in jumatate si desfaceti apoi fiecare bucata cat puteti de bine astfel incat sa obtineti doua bucati de carne dreptunghiulare pe care le batem usor cu ciocanelulde snitele.Saram si piperam carnea,presaram condimentele si asezam ouale fierte.

Rulam si legam cu sfoara de bucatarie cat de bine putem sau prindem cu scobitori ,astfel incat sa nu se desfaca la copt.

039

 

Punem ruladele intr-o tava (eu am folosit doua forme micute de chec ),le ungem cu putina  boia si ulei de masline,adaugam o ceasca de apa,frunzele de dafin si bagam la cuptor .

047

 

Coacem ruladele 35-40 de minute la 180 ° C sau pana se rumenesc frumos deasupra.Le taiem doar dupa ce s-au racit complet,astfel se vor sfarama.Folositi un cutit ascutit cu lama foarte subtire.Pofta buna !

016

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *