SALATA DE ANDIVE CU PIEPT DE PUI

 

 

Ne plac foarte mult andivele si le consumam foare des,indeosebi in salate.In general la cina mancam usor si o salata de andive cu piept de pui este suficienta.Se face rapid,este gustoasa,lejera si delicioasa.

 

 

Alte retete cu andive :

Salata de andive cu ton si porumb

Salata de fasole rosie cu andive si ton

 

Ingrediente

  • 2 andive
  • 2 fasii de pipet de pui la gratar
  • 5-6 rosii cherry
  • 2-3 linguri de zeama de lamaie
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare

Spalati si uscati andivele iar da sunt usor amarui ,desfaceti-le frunza cu frunza si puneti-le intr-un bol cu apa rece in care ati adaugat o lingura de sare si doua de otet de vin alb.

DSC_0175

Dupa 25-30 de minute,scurgeti,uscati si tocati andivele.Adaugati bucatile de piept de pui la gratar taiate fasiute si rosiile cherry taiate in jumatate.

DSC_0414

Amestecati uleiul cu zeama de lamaie si sarea,turnati derssing-ul peste ingredientele din bol si amestecati delicat.Serviti salata imediat.Pofta buna !

DSC_0428

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Un comentariu la “SALATA DE ANDIVE CU PIEPT DE PUI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *