TRANDAFIRI APERITIV DIN FOIETAJ

40 min

simplu

12 portii

 

Trandafiri aperitiv din foietaj,o reteta foarte rapida si delicioasa,care nu necesita decat trei ingrediente.Aluat foietaj,salam si sos de rosii,o combinatie gustoasa care va fi pe placul tuturor.

 

 

Ingrediente

  • 275 g aluat foietaj
  • 260 g salam uscat feliat fin
  • 12 lingurite de sos de rosii

Mod de preparare trandafiri aperitiv din foietaj

Aluatul foietaj l-am intins cu un sucitor astfel incat sa obtin un dreptunghi de 25x 42 cm .L-am taiat in fasiute de 3,5 cm latime si am obtinut 12 bucati.

0712

Pe fiecare fasiuta am intins sosul de rosii si am asezat feliile de salam.Am rulat fasia si asa am obtinut trandafirii.

TRANDAFIRI APERITIV

I-am asezat intr-o tava de muffins acoperita cu hartiute de copt.

DSC_0306

Am copt trandafirii 20 de minute la 200°C primele 10 minute si inca 10 la 180 °C.Sunt buni atat calzi cat si reci.Pofta buna !

trandafiri aperitiv

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *