Gătește Ostropel de pui, ca la bunica acasă
Ingrediente
- 650-700 g carne de pui
- 1 ceapa mare
- un morcov mic
- 1 ardei gras rosu
- 1/2 pahar de vin alb
- 5 catei de usturoi
- 5-6 linguri de ulei
- 400 g rosii cubulete ( pot fi si din conserva )
- 100 ml bulion de rosii
- sare si piper proaspat macinate
- 1/2 lingurita de cimbru uscat
- o frunza de dafin
- 250 ml apa (sau supa de pui / vegetala )
- patrunjel proaspat
Mod de preparare
In uleiul ramas am adaugat ceapa si ardeiul tocate,morcovul ras si am calit in continuare pana s-au inmuiat,cam 5 minute.
Am pus din nou carnea in tigaie,am adaugat rosiile,bulionul,usturoiul pisat,frunza de dafin,sare,piper ,cimbru si apa (sau supa ).
COMENTARII