Rețeta de față are ca ingrediente de bază carnea de vită, tocată, fasolea roșie, boabe, ardei chili, proaspeți sau uscați și roșii. Iar condimentele principale sunt chimionul și oregano.
Acestea două sunt mirodenii specifice bucătăriei tex-mex și nu trebuie să lipsească din această delicioasă rețetă. Tradițional, acest preparat se servește cu tortillas sau nachos. Însă în lipsa acestora putem apela cu succes și la pâinea prăjită.
Dacă și vouă vă place să vă inspirați din când în când din alte bucătării internaționale, mai găsiți pe blog astfel de rețete. Găsiți mai multe astfel de rețete în aproape toate secțiunile de pe blog.
Și pentru a descoperi mai multe rețete și sfaturi culinare vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele.
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru rețeta de chili con carne.
COMENTARII