Aperitive
Drob de miel. Reteta traditionala
Anul asta, spre norocul meu ,am gasit si organe de miel in caserolele cu carnea, asa ca nu am mai ratat reteta de drob de miel.
Chiar daca au fost putine,le-am combinat cu niste ficatei de pui si am facut drobul de miel, cu ceapa verde si verdeturi proaspete ,un adevarat deliciu. De obicei faceam numai din pui,reteta de drob de pui cu oua de prepelita era reteta mea de baza,foarte gustoasa si aceea.
Ingrediente :
- 450 g organe de miel ( ficat,splina si rinichi am avut )
- 750 g ficatei de pui
- 4 oua fierte tari
- 4 oua crude mari ( 3 + 1 de pus deasupra )
- 4 cepe verzi
- 4 catei de usturoi uscat (sau verde )
- 5 linguri de ulei de masline ( 3+ 2 )
- 1 lingurita rasa de sare
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de patrunjel
- piper prospat macinat
- o frunza de dafin
Mod de preparare pentru reteta drob de miel
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII