Dulciuri

(P) 3 idei de torturi delicioase la comandă pentru următorul tău eveniment

Organizarea unei petreceri presupune mai multe etape, una dintre cele mai importante fiind cea în care se stabilește meniul. Pe lângă preparatele culinare menite să încânte invitații, desertul este elementul care trebuie să atragă atenția celor prezenți la eveniment, prin aspect și gust. Ai aici 3 idei de torturi delicioase la comandă pentru următorul tău eveniment.

Oricare ar fi evenimentul în jurul căruia se organizează petrecerea – aniversarea căsătoriei, absolvirea sau o zi de naștere – cofetarii pasionați de la cofetaria eTorturi.ro se pot ocupa de elementul dulce al petrecerii, anume tortul. Catalogul de compoziții este foarte variat, iar ingredientele folosite sunt naturale și proaspete.

Ai aici și propunerea noastră de Tort Esterhazy. E un desert fin cu gust divin.

Ce compoziție de tort poți alege

Fie că este o petrecere cu mulți invitați sau o adunare restrânsă în familie, decizia de a comanda online un tort este cu siguranță inspirată. Nu mai sunt necesare deplasări și cumpărături, ceea ce înseamnă economie de timp și bani. Din confortul casei, persoana care se ocupă de organizare poate să consulte oricând catalogul de compoziții și să comande tortul favorit.

Gusturile oamenilor diferă, însă unele combinații de arome sunt pe placul tuturor. Cel mai adesea, torturile de ciocolată sunt cele care nu dau greș. Cu toate acestea, multe persoane aleg să renunțe la clasica variantă de tort cu ciocolată și mizează pe o compoziție mai specială, care să impresioneze și să surprindă plăcut invitații.

În continuare, vor fi prezentate trei compoziții de torturi deosebite pe care le pot alege organizatorii unui eveniment:

Tort Profiterol

Profiterolul este una dintre cele mai populare prăjituri din cofetărie. Prezența acestora în tort va fi cu adevărat o surpriză pentru oricine are ocazia să îl guste. Gogoșelele de profiterol sunt umplute cu cremă de vanilie și adăugate în mousse-ul de ciocolată belgiană cu lapte. La cofetăria eTorturi, blaturile sunt de casă, iar acest tort are un blat umed delicios de ciocolată.

Passion for mint

O altă variantă pentru adepții blatului umed de ciocolată este Passion for mint. E tortul care combină un mousse de ciocolată belgiană neagră cu un mousse răcoritor de mentă. Notele fresh ale acestui tort îl fac să fie inedit și să se diferențieze de orice desert obișnuit, fiind cu siguranță pe gustul celor care preferă arome exotice;

Tort egiptean

Blaturile umede sunt preferate de cei mai mulți iubitori de desert. Cu toate acestea, și blatul neînsiropat poate avea același succes printre invitați dacă aromele sunt combinate corect. În acest caz, tortul egiptean se remarcă prin blatul de nucă neînsiropat, crema krantz albă și crema de vanilie. Aromele fine ale acestui tort și textura crocantă sunt caracteristici definitorii, iar la cerere, cofetarii pot prepara desertul cu cremă de ciocolată neagră, în funcție de preferințele persoanei care alege un tort la comandă  în București.

Catalogul de compoziții de la eTorturi este foarte variat, astfel că se poate găsi un tort potrivit pentru orice gusturi. De asemenea, acestea pot fi personalizate într-o mulțime de modele. Ulterior sunt livrate la domiciliu, la ora și data alese de client.

Tort cu ciocolată și căpșuni, în formă de inimă