Acasă / Aperitive / Rețetă tradițională de pastă din jumări
Gătește Rețetă tradițională de pastă din jumări
Ingrediente
- 500 gr jumări de porc
- 3 buc. ceapă roșie
- 1 lingură muștar clasic
- 1 linguriță muștar cu hrean
- 1/2 linguriță boia de ardei afumată
- 1/2 linguriță semințe de chimen măcinat
- 1/2 linguriță usturoi granulat
Mod de preparare
Cum preparăm rețeta tradițională de pastă din jumări?
În primul rând alegem jumările de porc mai potrivite, nu din cele împănate cu multă carne, dar nici foarte grase să nu fie.
Curățăm ceapa și o tăiem în bucăți mai mici.
Punem în vasul unui chopper, robot sau blender, ceapa și jumările. Le procesăm până se tranformă în pastă.
Adăugăm, treptat, din condimente și din cele două tipuri de muștar și amestecăm până la omogenizare.
Este bine să adăugăm treptat aceste ingrediente și să gustăm pasta de jumări pe parcurs pentru a obține gustul care ne place.
Cantitățile ingredientelor le punem după gust, nu sunt fixe.
Transferăm pasta de jumări obținută într-un borcan de sticlă cu închidere ermetică pe care îl vom păstra la frigider.
Este chiar gustoasă și merită preparată!
Spor și poftă bună!
COMENTARII