Salate
SALATA DE OUA CU RIDICHI SI CEAPA VERDE
Salata de oua cu ridichi si ceapa verde o fac mai ales dupa Paste, cand am cateva oua fiert in plus si incerc sa le consum intr-un mod simplu si gustos. Pentru pranzul de astazi am facut aceasta delicioasa salata de primavara, cu ingrediente simple, usor de preparat.
Salata de oua cu ridichi si ceapa verde o puteti face la fel cum am preparat-o eu sau o puteti imbogati dupa gust cu salata verde, putina branza feta sau telemea sfaramata, cubulete de sunca presata sau, pentru un plus de aroma, ii puteti adauga si o putin marar proaspat tocat. Alaturi de o felie, doua de paine prajita este minunata, satioasa si pe placul tuturor.
[ingredients title=”Ingrediente”]
- 5 oua fierte
- 8-10 ridichi
- 3 cepe verzi
- 2-3 linguri de masline negre
- sare dupa gust
- 2-3 linguri de ulei de masline
- zeama de la o jumatate de lamaie
[/ingredients]
Mod de preparare salata de oua cu ridichi si ceapa verde
Curatati ouale, taiati-le pe jumatate si apoi feliati-le. Tocati marunt ceapa verde, feliati ridichile si puneti toate ingredientele intr-un bol, inclusiv maslinele negre.
Sarati dupa gust, adaugati zeama de lamaie si uleiul de masline. Amestecati delicat si salata este gata de mancat. Simplu, nu? Pofta buna!
COMENTARII