SALATA DE OUA CU RIDICHI SI CEAPA VERDE
15 min
simplu
2 portii
Salata de oua cu ridichi si ceapa verde o fac mai ales dupa Paste, cand am cateva oua fiert in plus si incerc sa le consum intr-un mod simplu si gustos. Pentru pranzul de astazi am facut aceasta delicioasa salata de primavara, cu ingrediente simple, usor de preparat.
Salata de oua cu ridichi si ceapa verde o puteti face la fel cum am preparat-o eu sau o puteti imbogati dupa gust cu salata verde, putina branza feta sau telemea sfaramata, cubulete de sunca presata sau, pentru un plus de aroma, ii puteti adauga si o putin marar proaspat tocat. Alaturi de o felie, doua de paine prajita este minunata, satioasa si pe placul tuturor.
Ingrediente
- 5 oua fierte
- 8-10 ridichi
- 3 cepe verzi
- 2-3 linguri de masline negre
- sare dupa gust
- 2-3 linguri de ulei de masline
- zeama de la o jumatate de lamaie
Mod de preparare salata de oua cu ridichi si ceapa verde
Curatati ouale, taiati-le pe jumatate si apoi feliati-le. Tocati marunt ceapa verde, feliati ridichile si puneti toate ingredientele intr-un bol, inclusiv maslinele negre.
Sarati dupa gust, adaugati zeama de lamaie si uleiul de masline. Amestecati delicat si salata este gata de mancat. Simplu, nu? Pofta buna!
intradevar este delicioasa numai ca, mie imi provoaca aciditate gastrica , probabil din cauza ridichilor….
Sau a cepei 🙂