Aperitive
Trandafiri aperitiv din foietaj
Trandafiri aperitiv din foietaj, o reteta foarte rapida si delicioasa,care nu necesita decat trei ingrediente.
Aluat foietaj, salam si sos de rosii, o combinatie gustoasa care va fi pe placul tuturor.
Ingrediente:
- 275 g aluat foietaj
- 260 g salam uscat feliat fin
- 12 lingurite de sos de rosii
Mod de preparare pentru reteta de trandafiri aperitiv din foietaj:
Aluatul foietaj l-am intins cu un sucitor astfel incat sa obtin un dreptunghi de 25x 42 cm .L-am taiat in fasiute de 3,5 cm latime si am obtinut 12 bucati.
Pe fiecare fasiuta am intins sosul de rosii si am asezat feliile de salam.Am rulat fasia si asa am obtinut trandafirii.
I-am asezat intr-o tava de muffins acoperita cu hartiute de copt.
Am copt trandafirii 20 de minute la 200°C primele 10 minute si inca 10 la 180 °C.Sunt buni atat calzi cat si reci.
Spor la treaba si pofta buna !
Dacă vă regăsiți în gustul rețetelor de pe acest blog, vă aștept zilnic și pe pagina de facebook. Veți găsi acolo multe rețete postate, idei noi și discuții cu cei interesați.
*De asemenea, vă puteți înscrie și în grupul Retete fel de fel. Acolo veți putea încărca fotografiile voastre cu preparate încercate de pe acest blog. Vom putea discuta despre meniuri, rețete de mâncăruri și multe altele. Însă, rog insistent a se respecta regulamentul grupului!
De asemenea, ne puteți urmări și pe Instagram și pe Pinterest, cu același nume ”Rețete fel de fel”.
COMENTARII