GNOCCHI CU SOS DE ROSII

20 min

simplu

2 portii

Niciodata nu-mi lipsesc din frigider sau congelator gnocchi.Am mereu pregatiti fie facuti in casa sau cumparati ,pentru cand trebuie sa prepar ceva de mancare si nu am prea mult timp la dispozitie.Curand am sa scriu si reteta dupa care ii prepar,imi plac in egala masura gnocchi din cartofi,ricotta,dovleac,gris sau chiar din paine.

Toate variantele sunt delicioase si merita incercate fiecare dintre ele.

Ingrediente

  • 500 g ghocchi
  • 400 g rosii cubulete din conserva
  • o ceapa mica
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • un varf de lingurita de zahar
  • sare si piper
  • frunze de busuioc
  • parmezan ras

Mod de preparare gnocchi cu sos de rosii

Intr-o tigaie antiaderenta incalzim uleiul si calim ceapa tocata marunt cateva minute,la foc mic pana se inmoaie.

041

 

Adaugam rosiile cu tot cu sucul din cutie ,zaharul,sare si piper dupa gust.

 

 

 

042

 

La final punem gnocchi si fierbem pana cand sunt gatiti,eventual mai adaugam cate putina apa.Acestia au fost cumparati si timpul de gatire a fost de 1 minut dar cei preparati in casa sunt gata dupa cateva minute bune.

044

Punem gnocchi cu sos de rosii in doua farfurii adanci ,presaram parmezan ras ,frunze de busuioc rupte cu mana si mancam imediat.Pofta buna!

056

 

 

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *