MAMALIGA CU CEAPA VERDE SI CARNAT LA TIGAIE

30 min

simplu

2 portii

 

Se intampla deseori sa imi ramana o bucata buna din mamaliga pentru ca mie imi place sa o fac mai mare 🙂 .Daca nu o mancam cu oua ochiuri sfarseste in tigaie cu ceapa verde sau uscata.Daca ii mai adaugam si cateva felii de carnat picant sau afumat iese o mancare rapida si satioasa ,absolut delicioasa.

 

Ingrediente

  • 3-4 felii de mamaliga rece
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100 g carnat picant sau afumat (am folosit chorizo )
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare mamaliga cu ceapa verde si carnat la tigaie

Intr-o tigaie adanca incalzim uleiul si calim bine carnatul taiat felii,apoi adaugam si ceapa verde tocata si continuam pana aceasta se inmoaie.

017

 

Adaugam si mamaliga taiata cuburi,saram si piperam dupa gust,amestecam foarte bine si mancarea noastra este gata.

025

 

Este atat de buna incat fac intentionat mai multa mamaliga tocmai pentru a prepara si acest fel.Incercati si va veti convinge! Pofta buna!

mamaliga cu ceapa verde la tigaie 016

Print Friendly, PDF & Email

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *