SALATA DE FASOLE PASTAI CU OUA

25-30 min

simplu

2 portii

 

Pentru pranzul din a doua zi de Pasti am facut o salata de fasole pastai cu oua.A fost delicioasa si hranitoare,in plus am folosit si ultimele trei oua vopsite pe care le mai aveam.

V-o recomand,este gustoasa,rapid si foarte simplu de preparat.

 

Ingrediente

  • 250  g fasole pastai
  • 3 oua
  • 4-5 ridichi
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare dupa gust

Mod de preparare salata de fasole pastai cu oua

Spalati fi fierbeti fasolea in apa cu un praf de sare sau la abur pana se inmoaie si ramane usor crocanta.Cand e gatita ,transferati-o rapid intr-un bol cu apa si gheata,va opri gatirea si isi va pastra culoarea verde.Fierbeti ouale sau folositi din cele vopsite ,decojiti-le si taiati-le felii.

Puneti-le intr-un bol,adaugati si ridichile feliate fin.

Preparati o vinegreta amestecand uleiul de masline,zeama de lamaie si sarea.Turnati amestecul peste ingredientele din bol,amestecati delicat si mancati salata simpla sau cu o felie de paine de secara cu seminte de in.Pofta buna!

salata de fasole pastai cu oua

Print Friendly

Comentează folosind contul de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *